Drapssiktede gikk med på avhør

De to mennene som er siktet for drapet på en 25-årig mann på Rolvsøy i Østfold lørdag, gikk i dag med på å la seg avhøre av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to mennene er siktet for forsettelig drap eller medvirkning til dette og blir etter alt å dømme fremstilt for varetektsfengsling i morgen. Det er foretatt en endring i siktelsen, slik at den nå lyder på slag mot hodet med gjenstand, og/eller stikk i kroppen, opplyser politiet i Fredrikstad.

Mennene fra Sarpsborg-distriktet nektet først å avgi forklaring til politiet. En årsak til det skal ha vært at den ene siktede ikke hadde fått snakket med sin advokat, men siktede var mandag i kontakt med forsvarer.

Politiadjutant Elin Fossum ved Fredrikstad politidistrikt sier til NTB at den andre siktede i saken, som først ble avhørt som vitne, ønsket å gi en mer utfyllende forklaring.

Harald Otterstad og kjendisadvokat Tor Erling Staff forsvarer de to siktede.

Slått i hjel

Det var den 25 år gamle Richard Sandtangen som ble funnet drept i et bolighus på Rolvsøy lørdag kveld. Han ble trolig slått i hjel under et voldsomt basketak.

Funn på stedet førte til at en ung mann fra Sarpsborg ble kalt inn til avhør i går formiddag. Under avhøret ble han siktet for drapet, og senere på ettermiddagen ble ytterligere en person pågrepet i Sarpsborg sentrum. Ingen av de siktede har tilstått drapet, eller på noen annen måte erkjent straffeskyld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer