Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktedes familie takker for all støtte

Familien til drapssiktede Jan Helge Andersen (19) takker for all den støtten de har fått i dagene etter at deres sønn ble pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag møtte 19-åringens forsvarer, advokat Ben Fegran, guttens familie. Gjennom advokaten ønsker familien å gi uttrykk for sin takknemlighet overfor alle dem som har støttet dem i den vanskelige tiden.

- Familien har hatt det fælt etter at deres sønn ble pågrepet. De tar det tungt, men er takknemlige for den støtten de har fått, sier Fegran.

Foreldrene til begge de siktede er for tiden på hemmelig sted. Fegran sier at familien ikke har sagt noe om når de kommer til å flytte hjem til Eg igjen.

I morgen skal 19-åringen i nye avhør. Fegran sier at det ikke er klart når på dagen avhørene starter.

- Vi har lagt opp til at han skal svare på de spørsmål politiet måtte ha. Det er han innforstått med, er det eneste Fegran vil si.

Drapssiktede Viggo Kristiansens forsvarer, advokat Tore H. Pettersen, sa til NTB i kveld at det vil bli klart i løpet av mandag når 21-åringen skal avhøres på nytt.

(NTB)

FORSVARER 19-ÅRINGEN: Ben Fegran forteller at siktedes familie har hatt tøffe dager.