Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktelsen henlagt

Chandranee Henriksen, som var siktet for å ha tatt livet av sin norske ektemann på Mauritius, er satt fri og ikke lenger drapssiktet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Henriksen ble funnet død i sitt hus i midten av februar i år. Hans 48 år gamle kone ble pågrepet siktet for å ha tatt livet av ektemannen. Tom Henriksen var best kjent i Norge som profilert medarbeider i NRK Østfold og for båtprogrammer på TV Norge.

Nå er Henriksens kone satt fri etter at familien stilte kausjon for henne. Hun må melde seg for politiet to ganger i uka. Ellers kan hun bevege seg hvor hun selv ønsker på øystaten. Ifølge Fredrikstad Blad betalte Chandranee Henriksens familie 12 500 kroner i kausjon.

Ikke lenger drapssiktet

Tom Henriksens kone er heller ikke lenger siktet for drap. Siktelsen er endret til noe som minner om det norske begrepet «legemsbeskadigelse med døden til følge». Nå når drapssiktelsen er henlagt vil hun trolig også få en mildere straff om hun blir funnet skyldig i rettssaken mot henne. Den er berammet mot slutten av året, skriver Fredrikstad Blad.

(Dagbladet.no)

SATT FRI:</B> Kona til avdøde Tom Henriksen er satt fri og drapssiktelsen er henlagt. Men hun risikerer fortsatt straff for ektemannens død.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media