BLE DREPT: Willy Brown (48) ble funnet drept i leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo mandag kveld. Her holder politioverbetjent i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, en pressebriefing om drapet.
Foto: Krister Sørbø/SCANPIX
BLE DREPT: Willy Brown (48) ble funnet drept i leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo mandag kveld. Her holder politioverbetjent i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, en pressebriefing om drapet. Foto: Krister Sørbø/SCANPIXVis mer

Drapssiktet 21-åring for sliten for avhør

- Fikk knapt sove, sier advokaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 21 år gammel rumensk mann ble i går pågrepet, siktet for drapet på Willy Brown på Grünerløkka i Oslo.

Den siktede skulle i dag egentlig avhøres, men det ble utsatt.

- Han orket ikke å gjennomføre et avhør i dag. Han er sliten, han sier han knapt fikk sove i natt, sier hans advokat Amir Mirmotahari til Dagbladet.

Ifølge Mirmotahari søkte 21-åringen om arbeidstillatelse i Norge for omtrent en måned siden.

- Han har har lovlig opphold i Norge. Han har søkt jobb og går på voksenopplæring, sier Mirmotahari, som har blitt oppringt av flere av 21-åringens venner og bekjente.

- De sier han har vært opptatt av å lære seg norsk og at han har lært mye på kort tid, sier advokaten.

Willy Brown ble funnet drept mandag kveld, etter at en av kollegene ble bekymret, og bestemte seg for å oppsøke ham hjemme.

Politiet har opplysninger om at Brown sent fredag kveld var på utestedet Per på hjørnet, som ligger vegg i vegg med London Pub ved C.J. Hambros plass ved Oslo tingrett. Politiet mener Brown traff 21-åringen der, og at de dro sammen til avdødes leilighet på Grünerløkka.

Brown jobbet som senior teknisk spesialist mot kapitalmarkedet ved IT-selskapet Tietos kontorer på Skøyen i Oslo, og møtte ikke på jobb mandag.

Willy Brown var en ivrig bridgespiller og en sentral person i bridgemiljøet i Oslo.

FORSVARER: Amir Mirmotahari. Foto: Erlend Aas/SCANPIX
FORSVARER: Amir Mirmotahari. Foto: Erlend Aas/SCANPIX Vis mer