Drapssiktet 23-åring fortsatt på frifot

23-åringen som er siktet for drapet på Kristin Juel Johannessen er foreløpig ikke pågrepet i Estland, der han er på ferie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi leter etter mannen fordi norsk politi har etterlyst han gjennom Interpol. Men vi har foreløpig ikke pågrepet han, sier Leno Reimond i Interpol i den estiske hovedstaden Tallinn til Dagbladet :på nettet.

23-åringen var ved 15.30-tida fortsatt ikke pågrepet, og Interpol i Estland ville naturlig nok ikke si noe om politiets arbeid for å finne den drapssiktede mannen.

23-åringen dro til Estland på ferie for to og en halv uke siden. Han skulle opprinnelig kommet hjem til farens gård i Sverige førstkommende søndag, men har valgt å reise hjem umiddelbart. Det skriver Aftenposten Interaktiv.

23-åringen har lenge vært i politiets søkelys i forbindelse med drapet på 12 år gamle Kristin Juel Johannessen fra Larvik, og ble i dag formelt siktet for ugjerningen. Han har tidligere hevdet i et intervju med Dagbladet at han ikke drepte Kristin.

Les hele intervjuet med 23-åringen.

23-åringen ble etterlyst gjennom Interpol av politiet i Larvik. Hvis han ikke blir pågrepet av politiet i Estland i løpet av dagen, vil han trolig bli arrestert av svensk politi når han ankommer Stockholm med ferge fra Tallinn i morgen tidlig.

Svensk politi dro i går til gården som 23-åringens far har ved den svenske vestkysten. Spaningssjef Åke Bjerkemyr ved den lokale politistasjonen bekrefter overfor Aftenposten at politiet skulle pågripe 23-åringen på anmodning fra politiet i Larvik.