Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet 37-åring hevder han har alibi

Hevder han kan sjekkes ut av saken.

FORSVARER: Advokat John Christian Elden, som forsvarer en drapssiktet 37-åring i Sigrid-saken, sier hans klient mener han har alibi. Foto: Ole Morten Melgård.
FORSVARER: Advokat John Christian Elden, som forsvarer en drapssiktet 37-åring i Sigrid-saken, sier hans klient mener han har alibi. Foto: Ole Morten Melgård. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

37-åringen som er siktet for å ha drept Sigrid Giskegjerde Schjetne, stiller seg uforstående til siktelsen.

- Han mener politiet må sjekke ut tekniske spor som vil vise at han ikke kan ha begått dette drapet, at han har alibi. Han håper å bli sjekket ut av saken, sier mannens forsvarer, advokat John Christian Elden til NTB.

Han vil ikke si hva slags undersøkelser det er snakk om.

- Det vil være dumt om vi går ut med slike detaljer i mediene nå. Men han mener at det vil vise at han ikke har hatt noe med bortføringen eller drapet å gjøre, sier han.

Elden sier de ikke har fått noen forklaring fra politiet om bakgrunnen for at klienten er siktet.

- Han er foreløpig bare siktet for drap på Sigrid Schjetne forut for 3. september. Jeg antar de vil redegjøre mer for bakgrunnen senere, sier han.

Advokaten hadde kun snakket kort med sin klient tirsdag. 37-åringen satt tirsdag kveld i avhør.

Det er ikke kjent hva slags relasjon det er mellom de to siktede. Ei heller om noen av dem har hatt noen forbindelse til 16-åringen.

- Det er ikke noen forbindelse så langt jeg er kjent med, sier Elden.

Politiet nevnte ikke spørsmålet om varetektsfengsling på pressekonferansen tirsdag. Elden venter at det vil bli aktuelt, men sier at 37-åringen begjærer seg løslatt og følgelig vil motsette seg varetektsfengsling.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media