Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet 41-åring samtykker til fengsling

Siktet for drapet på kjæresten fra Russland.

VARETEKTSFENGSLET: 41-åringen, som har innrømmet å ha drept sin russiske kjæreste, samtykket i går til varetektsfengsling i fire uker. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
VARETEKTSFENGSLET: 41-åringen, som har innrømmet å ha drept sin russiske kjæreste, samtykket i går til varetektsfengsling i fire uker. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 41 år gamle drapssiktede mannen samtykker til varetektsfengsling i fire uker.

Det bekrefter politiet og mannens forsvarer, advokat Johnny Veum, overfor Dagbladet.

- Han samtykker til varetektsfengsling. Vi har bedt om fire ukers varetekt hvorav to av ukene med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Mette Haldorsen i Oslo politidistrikt.

41-åringen møtte selv opp i retten og svarte på spørsmål fra dommeren. Det var en alvorstynget og preget mann som møtte i retten.

Siktede, som tidligere skal ha jobbet som brannmann, innrømmer å ha drept sin russiske kjæreste i 20-åra. Politiet i Oslo jobber fremdeles med å få kvinnens identitet på det rene.

Mandag fant Oslo-politiet kvinnen drept i mannens leilighet i Gamlebyen i Oslo, men drapet skal ha skjedd før helga.

VG skriver i dag at kvinnen skal ha dødd etter det som trolig var flere slag med en gjenstand etter en konflikt med kjæresten.

Avisa skriver videre at siktede er anmeldt og under etterforskning for mulig hallikvirksomhet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling