Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet afghaner sier han drepte kona i affekt

Innrømmer i avhør.

KRIMTEKNIKERE: Politiet i aksjon på åstedet der en 27 år gammel kvinne ble drept på Hamar. Ektemannen har forklart at han drepte henne i affekt. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
KRIMTEKNIKERE: Politiet i aksjon på åstedet der en 27 år gammel kvinne ble drept på Hamar. Ektemannen har forklart at han drepte henne i affekt. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den afghanske mannen som er siktet for å ha drept kona Narges Josefi (27) på Hamar i slutten av oktober, har forklart at han drepte kona i affekt.

Politiadvokat André van der Eynden ønsker ikke å kommentere opplysningene om at den drapssiktede mannen har fortalt til politiet at han drepte kona i en ren affekthandling, skriver Hamar Arbeiderblad.

Den 27-årige gravide kvinnen ble påført et tosifret antall knivstikk da hun ble drept. Hennes 37 år gamle ektemann har erkjent at det var ham som knivstakk kvinnen.

Ifølge Hamar Arbeiderblad kan obduksjonsrapporten tolkes slik at den støtter opp om mannens forklaring om affektdrap.

Politiet har de siste dagene vært flere steder i Norge og gjort avhør av folk som er i familie med den drapssiktede afghaneren, som har en del familie i Norge.

Politiet tror ikke det vil gå veldig lang tid før etterforskningen er helt avsluttet. Det er trolig realistisk å forvente en rettssak mot afghaneren i Hamar i løpet av første halvår 2015.

Narges Josefi bodde på asylmottaket Ormseter sammen med ektemannen og parets to døtre på to og fire år. Begge var afghanske statsborgere. De fikk endelig avslag på sine søknader om opphold av Utlendingsnemnda i februar 2012.

Saken var endelig behandlet i desember 2013. Paret hadde bedt om omgjøring av vedtakene, men denne prosessen var ikke ferdig.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling