Drapssiktet ble drept

Kvinnen som ble skutt på Torshov i går var siktet for narkodrap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kvinnen som i går kveld ble skutt og drept på Torshov var siktet for drap i forbindelse med en overdose i forrige uke, skriver Aftenposten.

- Hun var siktet i saken og skulle vært i avhør i dag, sier politioverbetjent ved voldsavsnittet i Oslo, Finn Abrahamsen, til Dagbladet.no.

Politioverbetjent Finn Abrahamsen bekrefter overfor Dagbladet.no at den 41 år gamle kvinnen som ble drept var siktet for uaktsomt drap.

Hun skal ifølge siktelsen ha satt en dødelig dose narkotika på en 20 år gammel kvinne i forrige uke.

- Vi kan ikke utelukke at det er en sammenheng, men vi har endel jobb å gjøre i dag. Vitner har sagt at minst to personer løp fra stedet, men dette er ikke verifisert, sier Abrahamsen.

Ingen er pågrepet etter skyteepisoden. En mann i slutten av tredveåra ble i natt operert for skuddskader på Ullevål sykehus.

TO SKUTT: En kvinne ble drept og en mann ble skadet da ukjente gjerningsmenn avfyrte over 20 skudd på Torshov i Oslo i går kveld. Foto: Hans Arne Vedlog
TO SKUTT: En kvinne ble drept og en mann ble skadet da ukjente gjerningsmenn avfyrte over 20 skudd på Torshov i Oslo i går kveld. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Drapssiktet ble drept
OMFATTENDE SØK: Politiet satte inn over 20 tjenestepersoner og flere hunder.