Drapssiktet ektemann fengslet i fire uker

Ektemannen til den afghanske kvinnen som ble funnet drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den drapssiktede ektemannen til den afghanske kvinnen som ble funnet drept i Hamar tirsdag, ble fredag varetektsfengslet i fire uker i Hedmarken tingrett.

Den 37 år gamle mannen varslet på forhånd at han ville godta politiets krav om varetekt. Fengslingsmøtet gikk derfor som kontorforretning.

- Han er fengslet med brev- og besøksforbud og er underlagt to ukers full isolasjon, sier politiadvokat André van der Eynden i Hedmark politidistrikt til NTB.

Han forteller at politiet, fortsatt med bistand fra Kripos, vil arbeide med etterforskningen gjennom helgen. Mannen, som ble pågrepet torsdag, er siktet for forsettlig drap på den 27 år gamle ektefellen som tirsdag ble funnet drept i området bak kjøpesenteret Maxi Storsenter på Hamar.

Toåring mulig vitne Fredag etterlyste politiet fremdeles vitner som tror de kan ha sett noe av betydning i tidsrommet fra klokken 10.45 til 12.15 tirsdag i området rundt kjøpesenteret.

- Mange vitner har meldt seg, men vi ønsker at enda flere skal si fra, sier van der Eynden.

Paret, som bodde på Hamar Statlige Mottak Ormseter, hadde to barn sammen. Ifølge opplysninger TV 2 har fått, kan datteren på to år ha vært vitne til drapet på moren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer