Drapssiktet ektemann innrømmer «håndgemeng» i Melhus

Obduksjonsrapport: - Kvinne (27) døde av ytre vold.

 - YTRE VOLD:  Kriminalteknikere på vei inn i huset i melhus der en 27 år gammel kvinne fra Afghanistan ble funnet død mandag kveld. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix.
- YTRE VOLD: Kriminalteknikere på vei inn i huset i melhus der en 27 år gammel kvinne fra Afghanistan ble funnet død mandag kveld. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 27 år gamle kvinnen som ble funnet død på Melhus mandag kveld, døde etter å ha blitt påført ytre vold, skriver Sør-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding om den foreløpige obduksjonsrapporten.

Politiet vil ikke gi detaljer om dødsårsaken av hensyn til etterforskningen, men skriver at rapporten bekrefter at hun ikke døde av naturlige årsaker.

Kvinnens 27 år gamle ektemann ble i går varetektsfengslet i fire uker, med to uker i isolasjon.

Paret har et to år gammelt barn, som barnevernet tar hånd om.

- Håndgemeng
I avhør har han ifølge politiet gitt informasjon som knytter han til hendelsen da det skjedde.

Han forklarer at det kom til håndgemeng mellom de to.

Ekteparet kommer fra Afghanistan.

Kvinnen ville skilles, og det er klart at hun gikk til politiet og ble utstyrt med voldsalarm fordi hun ble truet av den nå drapssiktede ektemannen.

Politiet avhørte ikke ektemannen da hun la fram voldstruslene i sommer, og saken ble videresendt til forliksrådet.

Politimester Marit Fostervold har bedt Spesialenheten for politisaker granske om eget mannskap har gjort en forskriftsmessig etter at kvinnen henvendte seg om voldstruslene.