Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet etterforskes for overgrep

57-åringen som er siktet for å ha tatt livet av Zahid Mahmood Butt, er anmeldt for overgrep mot mindreårige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

57-åringen som er siktet for å ha tatt livet av Zahid Mahmood Butt, er anmeldt for overgrep mot mindreårige.

En 26 år gammel Stavanger-mann har anmeldt 57-åringen for flere hundre seksuelle overgrep, skriver Stavanger Aftenblad.

Han skal ikke være den eneste som har anmeldt 57-åringen for overgrep de skal ha blitt utsatt for i barndommen, ifølge avisen.

26-åringen er avhørt av politiet tre ganger. Han har også fått oppnevnt bistandsadvokat.

Ifølge Stavanger Aftenblad har politiet etterforsket 57-åringen for overgrep i et par måneder, parallelt med drapssaken. Nå trappes etterforskningen av overgrepsanklagene opp.

Påtaleansvarlig i Butt-saken, politiadvokat Arvid Malde, bekrefter at 57-åringen er anmeldt for seksuelle overgrep mot mindreårige.

- Saken er under etterforskning. Ut over det har vi ingen kommentarer i den fasen saken befinner seg nå, sier Malde til Stavanger Aftenblad.

Den drapssiktede mannen er foreløpig ikke blitt konfrontert med overgrepsanklagene.

DRAPSSIKTET BLE OVERGREPSANMELDT: Mannen som er siktet for å ha tatt livet av Zahid Mahmood Butt i Stavanger, etterforskes også for overgrep mot mindreårige. Her ankommer kriminalteknikere huset til den drapssiktede. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
DRAPSSIKTET BLE OVERGREPSANMELDT: Mannen som er siktet for å ha tatt livet av Zahid Mahmood Butt i Stavanger, etterforskes også for overgrep mot mindreårige. Her ankommer kriminalteknikere huset til den drapssiktede. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer

57-åringen er sammen med sin datter og nevø siktet for å ha drept svogeren Zahid Mahmood Butt (54) i fjor sommer. Butt ble funnet nedgravd i hagen til den drapssiktende mannen onsdag i forrige uke.

Advokat Brynjar Meling, som forsvarer 57-åringen, sier han ikke kjenner til at hans klient er anmeldt for overgrep.

(NTB)

FUNNET I HAGEN TIL SIKTEDE: Lørdg ble det klart at det var liket av Zahid Mahmood Butt som ble funnet i den drapssiktede svogerens hage.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media