Drapssiktet fengslet i åtte uker

39-åring siktet for å ha kvalt kona i Oslo på lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den 39 år gamle mannen som er siktet for å ha kvalt sin kone (32) på Røa i Oslo lørdag, er varetektsfengslet i åtte uker.

Fire av ukene er med brev- og besøkskontroll. Mannens forsvarer, advokat Ola Lunde, ba om kortere isolasjonstid, men det ble ikke tatt til følge av retten.

Mannen fra Sri Lanka møtte ikke selv i fengslingsmøtet i Oslo tingrett mandag ettermiddag. I samtale med forsvareren sin hadde han gitt sitt samtykke til begjæringen om fengsling i åtte uker.

Tok kontakt

I avhør søndag erkjente mannen å ha kvalt kona i deres felles leilighet på Røa i Oslo. Han har imidlertid ikke vedgått straffskyld etter siktelsen, opplyser politiadvokat Arne Donald Andersen.

Mannen tok selv kontakt med politiet, og fortalte at han hadde tatt livet av sin kone.

- Det er fremdeles personer som politiet ønsker å komme i kontakt med, som kan bidra med viktige opplysninger i saken, sier Andersen. Disse oppfordres til å melde seg.

At politiet fortsatt arbeider med å identifisere og avhøre vitner i saken ble brukt som begrunnelse for isolasjonstiden og fengslingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer