Drapssiktet hevder han er uskyldig

Mannen som er siktet for drapet på Marianne Våge sier at han er uskyldig. I dag avgjør politiet om mannen skal begjæres varetektsfengslet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Min klient anser seg uskyldig. Utover det vil jeg foreløpig ikke kommentere saken, sier mannens forsvarer, advokat Helge Talmo.

Hans klient ble onsdag ettermiddag pågrepet, siktet for drapet på tobarnsmoren Marianne Våge. Mannen er i midten av 20-årene og var en av de nærmeste naboene til Våge. Den drapssiktede mannen er ifølge politiet ikke i familie med drapsofferet.

Politiet vil foreløpig ikke kommentere pågripelsen. Bakgrunnen for siktelsen er både avhør i saken og at politiet har funnet tekniske spor på åstedet. Mannen satt både onsdag og torsdag i avhør hos politiet i Haugesund. Han har også tidligere blitt avhørt i saken, men da med status som vitne.

- Det er skjellig grunn til å mistenke ham for drapet, lyder den korte kommentaren fra politiadvokat Thor Buberg ved Haugesund politidistrikt.

Han sier til NTB at politiet i løpet av torsdag ettermiddag vil ta stilling til om de vil begjære mannen varetektsfengslet.

(NTB)