Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet i Hemsedal varetektsfengsles i fire uker

44-åringen er siktet for drapet på sin kone og ilegges også brev- og besøkskontroll.

FUNNET DREPT: En 34 år gammel kvinne ble funnet drept i en sokkelleilighet i Hemsedal 15. desember. Ektemannen er siktet for forsettlig drap og har tilstått overfor politiet.
FUNNET DREPT: En 34 år gammel kvinne ble funnet drept i en sokkelleilighet i Hemsedal 15. desember. Ektemannen er siktet for forsettlig drap og har tilstått overfor politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt ba om fire uker varetektsfengsel og om at den drapssiktede mannen ilegges brev- og besøkskontroll. Dette fikk han medhold i melder NRK. Fengslingsmøtet i Ringerike tingrett startet tirsdag klokken 10.30.

Kvinnen ble funnet drept i en sokkelleilighet i Hemsedal mandag 15. desember. Ifølge VG ble hun funnet i en fryser, men politiet har ikke villet kommentere den opplysningen.

- Vi har ikke sagt noe om dette. Det ønsker vi ikke å gjøre ennå. Vi har en teori om hvordan hun ble drept, og han har også forklart seg om det. Vi kommenterer ikke noe nærmere hvordan dette ble utført nå, sa Omholt til NTB søndag.

Samarbeider Den 44 år gamle ektemannen, som befant seg i Irak da drapet ble oppdaget, ble raskt siktet og kom til Norge søndag. Den drapssiktedes forsvarer sier til Dagbladet at mannen ønsker å ta ansvar for det han har gjort.

Mannen er opprinnelig fra Nord-Irak og er siktet for forsettlig drap på sin ti år yngre kone. Han har forklart seg både på telefon og blitt avhørt etter at han kom tilbake til Norge.

Venter på obduksjonsrapport Politiet venter fortsatt på obduksjonsrapporten, som etter planen skal komme i løpet av tirsdagen.

- Vi vil fortsatt etterforske saken bredt med tanke på å kontrollere hans forklaringer til oss og etterforsker også videre opp mot motiv og lignende, har politiadvokaten fortalt.

Lik Dagbladet på Facebook