Drapssiktet i Moss ble fratatt våpen for to dager siden

Drapsofferet er en ung mann, opplyste politiet på pressekonferanse.

ETTERFORSKNING: Politiets teknikere undersøker bygget i Moss sentrum der en mann i går kveld ble funnet drept. Foto: HELGE KJØNIKSEN / MOSS AVIS / NTB SCANPIX
ETTERFORSKNING: Politiets teknikere undersøker bygget i Moss sentrum der en mann i går kveld ble funnet drept. Foto: HELGE KJØNIKSEN / MOSS AVIS / NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Personen som i går ble funnet drept i Moss, er en ung mann. Det opplyste politiet på en pressekonferanse i 13-tida, ifølge Moss Avis.

Avdøde, som ifølge politiet har et nordeuropeisk utseende, er så langt ikke identifisert. Liket er sendt til obduksjon, og foreløpig rapport ventes å foreligge i morgen. Tekniske spor på åstedet tyder på at mannen er drept i løpet av det siste døgnet.

Det var i 19-tida i går den døde mannen ble funnet av politiet i en leilighet i sentrum, etter melding fra et vitne. En mann i 40-åra som befant seg på åstedet, ble pågrepet og siktet for forsettlig drap. Politiet opplyser nå at han eier åstedsleiligheten.

Det viser seg nå at den siktede mannen, som beskrives som en kjenning av politiet, tirsdag ble fratatt en luftpistol som han bar inne på et kjøpesenter i Østfolds-byen. Politiet opplyste da at han framsto ruset. Ifølge Moss Avis tilhører mannen et belastet miljø.

Kripos-etterforskere fra Oslo bistår Moss politistasjon med blant andre kriminalteknikere. Naboer til åstedsleiligheten forteller til Moss Avis at to dører ned til kjelleren i bygården er brutt opp, og at det ved flere anledninger har vært bråk fra leiligheten.

Den siktede vil bli framstilt for fengsling i morgen.