Drapssiktet i nye avhør

Dagen etter at Hilda Feste (98) ble drept, våknet den 18 år gamle osingen opp i 1500-tida. Så ble klærne hans vasket.

NYTT AVHØR: Forsvarsadvokat Rolf Knudsen sier at hans klient er preget av alvoret, men klar for nytt avhør i ettermiddag. Foto: Leif Stang/Dagbladet
NYTT AVHØR: Forsvarsadvokat Rolf Knudsen sier at hans klient er preget av alvoret, men klar for nytt avhør i ettermiddag. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Forsvarsadvokat Rolf Knudsen bekrefter overfor Dagbladet at det var den drapssiktede mannen som selv la våte klær på vaskerommet slik at det ble vasket. Det ble gjort etter at han våknet klokka 1500 etter en dag med mye sprit, og kanskje et drap.

- Han hadde vært på fylla. Kilder i familien har fortalt meg at klærne var våte og at han derfor la dem til vask. Deretter skal det ha vært moren som vasket klærne, sier Knudsen.

18-åringen er blitt holdt innestengt i en arrestcelle i kjelleren ved Bergen sentrum politistasjon siden han ble pågrepet og transportert til Bergen tirsdag kveld. Han har kun vært ute av det lille rommet med murgulv da han ble avhørt natt til onsdag og da han ble kjørt til legevakten for å ta blodprøver i går.

- Han er preget av den alvorlige situasjonen han befinner seg i, men jeg oppfatter ham likevel som fattet. Det er min vurdering at han er klar for å gjennomføre et nytt avhør, noe som også støttes av arrestforvarerne, sier Rolf Knudsen.

- Husker like lite Det nye avhøret vil starte klokka 1600 ved Bergen sentrum politistasjon. Da vil han først måtte gå gjennom referater fra det første avhøret, og deretter svare på nye spørsmål. Hvis politiet har gjort interessante funn i boligen hans i Os, vil det kunne ble en del av spørsmålsstillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.