Drapssiktet i nytt skuddrama

En 22 år gammel pakistaner, som er siktet for overlagt drap og for å ha kappet øret av en annen mann, er arrestert etter at en 20-åring natt til i går ble truffet av flere skudd i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Begge nekter å forklare seg til politiet.

- Vi har et problem, medgir politiavdelingssjef Finn Abrahamsen.

Politiet vet bare at en mann er skutt flere ganger og at den 20 år gamle iraneren i går ble operert på Ullevål sykehus. De mener også å vite at 20-åringen ble kjørt til legevakta av to menn.

En av mennene er arrestert og siktet for drapsforsøk.

Problemet til politiavdelingssjef Finn Abrahamsen er at verken mannen som er skutt, eller pakistaneren politiet har siktet for drapsforsøk, sier et eneste ord til politiet.

Stakk av

Det var like etter klokka 01 natt til i går at 20-åringen ble båret inn på Oslo legevakt av to menn. Mannen ble umiddelbart tatt hånd om av medisinsk personell, mens de to mennene som kom med ham stakk av.

20-åringen, som nylig ble løslatt etter å ha sonet en tre år lang dom, er skutt i både foten og den ene armen. Mannen skal ikke være livstruende skadet .

Ved 02-tida natt til i går ble 22-åringen og en annen mann av utenlandsk opprinnelse oppdaget i Sofienbergparken på Grünerløkka i Oslo. Mennene forsøkte å stikke av da politipatruljen kom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer