Drapssiktet italiener avhøres i dag

Politiet vet lite om mannen som angrep samboerpar i parykk og kvinneklær.

PÅGREPET: Denne jakka og parykken ble funnet ikke langt fra åstedet. Politiet tror den etterlyste 47-åringen hadde kledd seg ut i dameklær. Politiet fortalte i går at de vet lite om den drapssiktede, som ble pågrepet seint i går kveld. Foto: Politiet
PÅGREPET: Denne jakka og parykken ble funnet ikke langt fra åstedet. Politiet tror den etterlyste 47-åringen hadde kledd seg ut i dameklær. Politiet fortalte i går at de vet lite om den drapssiktede, som ble pågrepet seint i går kveld. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 47 år gamle italieneren Almir Ros, alias Gianluca Ros, ble i natt pågrepet og er siktet for drap og drapsforsøk etter at han gikk til angrep på et homofilt samboerpar i en lavblokk på Etterstad seint lørdag kveld.

Den siktede ble i går etterlyst og politiet beskrev at at han gikk i kvinneklær og en blond parykk under hendelsen der en 40 år gammel mann ble drept, og en 35-åring ble alvorlig skadd av et stikk- eller huggvåpen. Drapsmannen ventet i oppgangen utenfor parets leilighet etter at de kom hjem fra ferie, og slo til mot dem før de kom seg inn i leiligheten.

Avhøres i dag Det skal i dag gjennomføres avhør av siktede Ros. Politiet skal også rundspørre flere naboer i området. Italieneren vil tidligst bli framstilt for varetksfengsling i morgen.

- Avhøret av siktede og den foreløpige obduksjonsrapporten blir det sentrale i dag, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NTB.

Hun sier den foreløpige obduksjonsrapporten sannsynligvis vil foreligge i løpet av dagen, men at det er for tidlig å si om politiet vil si noe om innholdet i den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer