Drapssiktet kongoleser ved bevissthet

Den 42 år gamle kongoleseren som er siktet for drapet på sin 27 år gamle kone i Sarpsborg i forrige uke, er nå ved bevissthet på sykehuset i Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen har hittil vært koblet til respirator, og politiet har ikke kunnet avhøre ham. 42-åringen enten hoppet eller falt ut av vinduet og ned på en kjellertrapp to etasjer lenger ned den natta drapet skjedde. Han pådro seg alvorlige hodeskader.

- Han er ved bevissthet, men det er for tidlig å si noe om hvilke men mannen får. Så langt har det ikke lyktes noen å komme i kontakt med ham, sier etterforskningsleder Kai A. Andersen ved Sarpsborg politistasjon til Sarpsborg Arbeiderblad.

De tre eldste barna til paret har nå blitt dommeravhørt.

- Vi fikk svar på en del spørsmål vi forventet å få svar på - selv om det er såkalte negative opplysninger. Det vil si hva barna ikke har sett, hva de ikke har gjort eller hvor de ikke har vært. Vi er fornøyd med resultatet, sier Andersen.

Politiet mener den 27 år gamle kvinnen ble drept med stikkskader på soverommet hvor hun, mannen og tre av de fem barna deres sov. De hadde tatt inn hos en vennefamilie etter at de natta før hadde hatt brann i sitt eget hjem. Ektemannen er nå siktet for å ha stiftet denne brannen. (.NTB)