Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet kvinne (21) løslates i kveld

Kvinnen som sammen med fire menn er siktet etter drapet på Tom Raymond Hansen (35) løslates.

DREPT PÅ MOTELL:  Tom Raymond Hansen ble skutt og drept  med flere skudd ved Holms kafeteria mellom Larvik og Sandefjord natt til mandag. Foto: Torbjørn Berg
DREPT PÅ MOTELL: Tom Raymond Hansen ble skutt og drept med flere skudd ved Holms kafeteria mellom Larvik og Sandefjord natt til mandag. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To 20 år gamle menn som ble pågrepet for drapet på 35-åringen mandag, ble i dag varetektsfengslet i fire uker.

To andre siktede, en 42 år gammel mann  en mann i 20-årene som ble pågrepet i dag, framstilles for varetekt i morgen.

Den 21 år gamle siktede kvinnen løslates derimot i dag, opplyser politiinspektør Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon.

- Bevisene mot henne er ikke blitt styrket gjennom etterforskningen. Vi anser at vilkårene for fengsling ikke er oppfylt, sier Pedersen til Dagbladet.

Siktelsen mot kvinne, som lyder på forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap, vil likevel bli opprettholdt .

- Den opprettholdes foreløpig fordi vi er langt fra ferdige med å etterforske dette, sier Pedersen.

De fire mennene som er pågrepet er alle tidligere straffedømt. Mannen i 40-årene er far til en av de siktede 20-åringene. Den foreløpige siktelse lyder på forsettelig drap eller medvirkning til drap.

De yngre mennene er alle tilknyttet et belastet ungdomsmiljø i Sandefjord.

Politiet, og medlemmene selv, kaller seg MFU - som skal være en forkortelse for «Middle Finger Up». Sandefjord-politiet advarte mot miljøet så seint som i sommer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media