FUNNET DREPT: Her sto den utbrente BMW-en der den 57-årige direktøren ble funnet drept. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FUNNET DREPT: Her sto den utbrente BMW-en der den 57-årige direktøren ble funnet drept. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Drapssiktet kvinne fremstilles for fengsling

Politiet vil ha lukkede dører.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 52 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap på sin ektemann i Lier i Buskerud, blir lørdag formiddag fremstilt for varetektsfengsling.

Politiet har bedt om at fengslingsmøtet som starter klokken 10, går for lukkede dører, opplyser operasjonssentralen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Den 52 år gamle kvinnen og den nå avdøde ektemannen tok ut separasjon bare noen dager før drapet skjedde, melder TV 2.

Paret har mindreårige barn som nå er ivaretatt av øvrig familie. Den drapssiktede kvinnens forsvarer, advokat Bent Luther, opplyser at ekteskapet har vært preget av konflikt.

- Det har vært konfliktfylt, men man var nå inne i en barnefordelingssak hvor det var berammet et rettsmøte i april, sier Luther.

Ifølge Drammens Tidende har politiet tidligere rykket ut til parets bolig på grunn av familiære konflikter.

Luther opplyste fredag til NTB at kvinnen nekter straffskyld og at hun stiller seg uforstående til siktelsen.

Det var onsdag at kvinnens 57 år gamle ektemann ble funnet død i en utbrent mørkeblå BMW kabriolet i Lier. Verken bilen eller ektemannen var blitt meldt savnet. Siste sikre livstegn fra mannen er mandag klokken 15.

Politiet har fått flere tips i saken og ber alle som var ute i det aktuelle området natt til onsdag, og andre som har gjort observasjoner, om å melde seg.

(NTB)