Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet kvinne i Tranby-saken ønsker avhør

Kvinnen som er siktet for å ha drept en 57-åring, har ikke forklart seg siden mai.

FUNNET DREPT: Her sto den utbrente BMW-en der den 57-årige mannen ble funnet drept i en utbrent BMW ved et skogholt utenfor Tranby i Lier. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
FUNNET DREPT: Her sto den utbrente BMW-en der den 57-årige mannen ble funnet drept i en utbrent BMW ved et skogholt utenfor Tranby i Lier. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var 27. mars i år at en turgåer varslet politiet om en utbrent bil på en parkeringsplass i Tranby i Lier i Buskerud.

I bilen fant politiet en 57 år gammel direktør. Samme kveld ble en kvinne pågrepet og siktet for drap, og hun har sittet i varetekt siden.

Fredag ble den 52 år gamle kvinnen fremstilt for fire nye uker i varetekt. Under fengslingsmøtet ba hun om et rettslig avhør, melder VG.

- Vi ønsker et politiavhør siden saken fortsatt er under etterforskning, sier politiadvokat Vibeke Martins ved Søndre Buskerud politidistrikt til avisa.

- Får ikke møte barna sine Hun er ikke avhørt på nesten et halvt år. Årsaken til at hun nekter å snakke med politiet er at hun ikke får møte barna sine, som hun ikke har sett siden før hun ble pågrepet i mars.

52-åringen har hele tiden nektet straffskyld. Det har ifølge politiet forsinket etterforskningen at kvinnen har nektet å snakke.

Ifølge NRK gjenstår det en del etterforskning i saken.

En slektning av den drapssiktede kvinnen er siktet for falsk forklaring i saken, men hun ble løslatt fra varetekt for noen uker siden.

VARETEKT: Den 52 år gamle kvinnen, som er siktet for å ha drept en 57-åring i Tranby utenfor Drammen, ble framstilt for videre varetekt i Drammen tingrett tidligere i april. Politiadvokat Vibeke Gjøslien Martins ønsker å varetektsfengsle kvinnen i fire uker. Bent Luther representerer siktede. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
VARETEKT: Den 52 år gamle kvinnen, som er siktet for å ha drept en 57-åring i Tranby utenfor Drammen, ble framstilt for videre varetekt i Drammen tingrett tidligere i april. Politiadvokat Vibeke Gjøslien Martins ønsker å varetektsfengsle kvinnen i fire uker. Bent Luther representerer siktede. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer