INNRØMMER: Kvinnen som erkjenner at hun har drept samboeren fremstilles mest sannsynlig for varetektsfengsling i dag. Her bæres den drepte ut. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
INNRØMMER: Kvinnen som erkjenner at hun har drept samboeren fremstilles mest sannsynlig for varetektsfengsling i dag. Her bæres den drepte ut. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Drapssiktet kvinne innrømmer at hun forårsaket samboerens død

Kvinnen (31) blir fremstilt for varetektsfengsling i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siktede 31-åringen er innlagt på sykehus. Hun ble avhørt søndag kveld, opplyser politiadvokat Nora Ingebrigtsen i Follo politidistrikt.

Politiet bekrefter at det ble brukt kniv da samboeren til den siktede kvinnen ble drept. Den avdøde 30-åringen var tysk statsborger.

I løpet av dagen blir den siktede kvinnen trolig framstilt for varetektsfengsling.

Politiet fikk melding om drapet ved 00.30-tiden natt til søndag da en polakk som er leieboer hos siktede og avdøde, varslet om hendelsen. Da politiet kom til stedet, ble både han og en nabo av paret pågrepet og siktet i saken. Så langt tyder ingenting på at de var delaktige i drapet, ifølge politiet.

- Slik etterforskningen så langt viser, kan det se ut som om den siktede kvinnen tok kontakt med sin leieboer for å få hjelp rett etter at hendelsen skjedde. Hun skal tidligere på kvelden ha vært i kontakt med en kvinnelig nabo. Årsaken til at leieboeren og den kvinnelige naboen ble pågrepet og siktet, var den uoversiktlige situasjonen på stedet da politiet ankom, sier politiadvokat Ingebrigtsen.

Politiet i Follo får bistand fra Kripos i etterforskningen.

(NTB)