Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet kvinne løslatt

En 20 år gammel kvinne som er siktet for å ha drept sin far på sykehuset i Arendal i desember i fjor, ble mandag løslatt fra varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lagmannsretten i Agder overprøvde dermed forrige ukes vedtak i Arendal tingrett, der politiet fikk medhold i ytterligere fire ukers varetektsfengsling.

Politiet ønsket videre varetekt av hensyn til sakens alvorlige karakter, men lagmannsretten mener det ikke strider mot den alminnelige rettsoppfatning at kvinnen løslates når hun allerede har sittet tre måneder i varetekt, skriver Fædrelandsvennen.

Den 20 år gamle jenta, som har rundet 20 år mens hun har sittet fengslet, er siktet for å ha drept sin far mens han var innlagt på Sørlandet sykehus Arendal i desember i fjor.

Også kvinnens mor og to av hennes søsken er siktet i forbindelse med drapet.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling