Drapssiktet lege (57) løslatt fra varetekt

57-åringen må melde seg for politiet hver uke, må gi fra seg passet og får ikke forlate landet.

DRAPSSIKTET LEGE LØSLATT: Den 57 år gamle drapssiktede legen ble i dag løslatt fra varetekt. Han er fortsatt siktet for drap og mistanken er ikke svekket, ifølge politiet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
DRAPSSIKTET LEGE LØSLATT: Den 57 år gamle drapssiktede legen ble i dag løslatt fra varetekt. Han er fortsatt siktet for drap og mistanken er ikke svekket, ifølge politiet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 57 år gamle Oslo-legen, som er siktet for å ha drept sin samboer Anne Linell Sundt (39) i desember 2014, er løslatt fra varetekt.

Det bekrefter politiadvokat Sturla Henriksbø overfor Dagbladet.

- Siktelsen mot ham opprettholdes. Mistanken er ikke svekket, sier Henriksbø.

Anne Linell Sundt ble funnet død i sitt hjem 12. desember i fjor og politiet etterforsket dødsfallet som mistenkelig. Ni måneder senere ble hennes samboer, den 57 år gamle legen, pågrepet på sin arbeidsplass. Politiet mener han ga henne en dødelige dose med medisiner. Han nekter straffskyld.

Passbeslag I ettermiddag kunne den siktede mannen spasere ut av Halden fengsel til sin ventende familie. Han har sittet fengslet siden september i fjor. Selv om politiet nå har valgt å ikke begjære mannen videre varetektsfengslet, har han gått med på betingelser i frihet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer