Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet leieboer avhørt drapsnatta

Den drapssiktede mannen i Nittedal ble avhørt som vitne natta før en mann ble funnet død.

Politiet opplyser fredag morgen at den siktede mannen i 40-åra var leieboeren til mannen som ble funnet død i Nittedal torsdag morgen.

- Avdøde er involvert i en familiebedrift som eier boligen som den siktede leier. Vi kan ikke gi noen ytterligere opplysninger om relasjonen mellom avdøde og siktede, eller leieforholdet, skriver politiet i en pressemelding.

Den døde mannen ble funnet i en bil på en parkeringsplass i Nittedal. Ifølge politiet er det den siktede mannen i 40-åra som eier bilen.

Avhørt drapsnatta

Den avdøde mannen ble meldt savnet onsdag kveld. I løpet av natt til torsdag ble den siktede mannen avhørt som vitne i saken, opplyser politiet.

Den døde ble funnet rundt 05.30 torsdag morgen. Han ble funnet i en bil som den siktede mannen eier.

ETTERFORSKER DRAP: Politiet gjør undersøkelser på flere adresser etter at en person ble funnet død i en bil i Nittedal. Video: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Dagbladet fikk bekreftet torsdag at politiet hadde vært innom siktedes bolig allerede onsdag kveld.

Samtykker til varetekt

Mannen i 40-åra er siktet for drap. Han samtykker til varetektsfengsling, ifølge politiet.

- Siktede ble avhørt av politiet torsdag kveld. Han forklarte seg for politiet. Vi kan ikke si noe om hva siktede forklarte, skriver politiadvokat Aud Gravås i pressemeldinga.

Dagbladet har ikke lyktes å få en kommentar fra siktedes forsvarer fredag morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!