MANN FUNNET DREPT: En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for drap i Trondheim, etter funn av en død mann i omtrent samme alder i en bolig på Nidarvoll utenfor sentrum. Foto: Ole Morten Melgård/Dagbladet
MANN FUNNET DREPT: En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for drap i Trondheim, etter funn av en død mann i omtrent samme alder i en bolig på Nidarvoll utenfor sentrum. Foto: Ole Morten Melgård/DagbladetVis mer

- Drapssiktet mann sjokkert over siktelsen

Mannen som i går ble siktet for å ha drept en jevnaldrende mann i Trondheim, stiller seg uforstående til siktelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet etter at politiet fant en død mann i en bolig på Nidarvoll. Den pågrepne mannen ble avhørt sent fredag kveld.

- Han er sjokkert og stiller seg uforstående til siktelsen, sier mannens forsvarer, advokat Kari Messelt Ekker til adressa.no.

Det er foreløpig ikke tatt stilling til om mannen skal fremstilles for varetektsfengsling.

Politiet er fortsatt svært tilbakeholdne med opplysninger i saken. De vil ikke si noe om dødsårsaken eller opplyse om hvor drapet skal ha skjedd.

- Vi er i en tidlig fase av etterforskningen, og foreløpig kan vi ikke si annet enn at en person er pågrepet og siktet for drap, sier politioverbetjent Geir Ole Momyr i Sør-Trøndelag politidistrikt.

(NTB)