Lørenskog-drapene

Drapssiktet mor etterlot avskjedsbrev

Nå håper søsteren til den siktede moren i Lørenskog-saken at hun snart får vite hva som står i brevet.

SORG: Søsteren til den siktede moren tenker mye på de døde barna. Nå forteller hun dagene før den tragiske hendelsen på Lørenskog. Hun ønsker å være anonym. John Arild Aasen er kvinnens advokat. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
SORG: Søsteren til den siktede moren tenker mye på de døde barna. Nå forteller hun dagene før den tragiske hendelsen på Lørenskog. Hun ønsker å være anonym. John Arild Aasen er kvinnens advokat. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To små barn på 1 og 7 år ble drept 19. juli. Tragedien på Lørenskog har rystet hele Norge, nære venner og familiene til guttene til grunnvollene. Moren til de to barna er siktet for drapene og befinner seg på akuttpsykiatrisk avdeling på Ahus.

I et intervju med Dagbladet forteller søsteren til den siktede moren om de siste dagene før de grusomme drapene og det ubegripelige savnet av sine to tantebarn.

Hun sitter med en rekke ubesvarte spørsmål, og sier hun ikke kan forstå hva som har skjedd.

Søsteren forteller at tantebarna og moren kom på besøk på fredagen før den forferdelige hendelsen.

– De kom hjem til oss på fredag formiddag. Vi lekte og var ute og spiste. Nå klarer jeg ikke å sitte ute. Jeg ser den minste komme løpende mot meg, sier søsteren og forsøker å holde tårene tilbake.

Moren i 30-åra og de to brødrene var på besøk hele dagen og dro hjem i 19.30-tiden fordi minstemann måtte i seng.

– Hun passet alltid på leggetida til barna, sier søsteren

Avhør

Forrige onsdag ble søsteren avhørt hos politiet i fire timer. Hun forteller at politiet spurte om forholdet til søsteren, om hvem søsteren var som person og om forholdet mellom faren og moren til de avdøde barna

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer