Drapssiktet møtte ikke til fengsling i Tromsø

Samtykket til varetekt, men kom ikke til fengslingsmøtet.

MØTTE IKKE: Mannen som er siktet for å ha drept 48 år gamle Hermod Magne Steinsund samtykket til politiets krav om varetekt, men møtte ikke til fengslingsmøtet.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
MØTTE IKKE: Mannen som er siktet for å ha drept 48 år gamle Hermod Magne Steinsund samtykket til politiets krav om varetekt, men møtte ikke til fengslingsmøtet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er siktet for å ha drept 48 år gamle Hermod Magne Steinsund, samtykket til politiets krav om varetekt fredag formiddag.

Den siktede mannen i 40-årene møtte ikke selv under fengslingsmøtet, men hadde på forhånd godtatt politiets krav om fire uker i varetekt. Mannen ble onsdag pågrepet og siktet for drapet på Steinsund, som dagen før var blitt funnet skutt og drept i hybelhuset hvor han bodde på Kvaløysletta i Tromsø.

Politiinspektør Einar Sparboe Lysnes sier til NTB at politiet føler seg i rute med etterforskningen, men forklarer nødvendigheten av å holde detaljer unna offentligheten fram mot en tiltale i saken. Han vil ikke utelukke at flere personer kan bli pågrepet i saken og avviser heller ikke at saken ennå kan ta en uventet retning.

- Flere personer skal avhøres, og det er et puslespill som skal legges, men vi har pågrepet den personen vi mener er gjerningspersonen, sier Lysnes.

(NTB)