Drapssiktet pågrepet på flyplassen

Den ene drapssiktede etter Høybråten-drapet var på vei ut av landet.

DREPT: På dette stedet ved Karistien gangvei ved Høybråten kirke ble 23 år gamle Muhammad Bilal Aslam funnet drept forrige lørdag. Foto: John T.Pedersen/Dagbladet
DREPT: På dette stedet ved Karistien gangvei ved Høybråten kirke ble 23 år gamle Muhammad Bilal Aslam funnet drept forrige lørdag. Foto: John T.Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har pågrepet to personer etter at 23 år gamle Muhammad Bilal Aslam ble funnet død ved Høybråten kirke forrige lørdag, ved et populært turområde.Begge er nordmenn og de to er henholdsvis 24 og 20 år gamle. De har tidligere vært i berøring med politiet, i forbindelse med voldssaker. De to mennene ble pågrepet av politiet i går kveld. Da hadde det kommet inn tips, som utfylte og bekreftet bildet politiet hadde dannet seg under den intense etterforskningen den siste uka.

- Skulle til Spania - 20-åringen ble pågrepet på Rygge flyplass klokken 18.00 i det han var i ferd med å reise ut av landet. 24-åringen ble deretter pågrepet i Oslo klokken 22.00, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til Dagbladet. Han karakteriserer aksjonen som en planlagt aksjon, men forteller at 20-åringen ble tatt i siste øyeblikk før han skulle gå på flyet.

- Vi tror at han var på flukt, sier Hjort Kraby, som karakteriserer pågripelsene som et gjennombrudd.

- Min klient skulle på ferie for å besøke familie som han har i Spania, sier den pågrepne 20-åringens advokat, Knut Smedsrud til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer