Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet politimann blir løslatt fra varetekt fredag

Ikke forlenget fengsling etter dødsfallet fra Breviksbrua.

 SAMMEN OVER BRUA:  Etter initativ fra en venninne av omkomne Linn Madelen Bråthen, ble dette bildet funnet i et overvåkningskamera på Stathelle-siden av Breviksbrua. Det viser Linn og politimannen på vei ut på brua natt til lørdag 3. august.
SAMMEN OVER BRUA: Etter initativ fra en venninne av omkomne Linn Madelen Bråthen, ble dette bildet funnet i et overvåkningskamera på Stathelle-siden av Breviksbrua. Det viser Linn og politimannen på vei ut på brua natt til lørdag 3. august. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet kommer ikke til å kreve forlenget fengsling av politimannen som er siktet for å ha dyttet eller kastet 33 år gamle Linn Medelen Bråthen utfor Breviksbrua i august.

Tjenestemannen i Telemark politidistrikt, som er siktet for forsettlig drap, blir dermed løslatt denne uka, opplyser hans forsvarer, advokat Arne Lie, til NRK.

Varetektsfengslingen utløper fredag.

 FUNNET DØD:  Linn Madelen Bråthen ble funnet død i sjøen av hyttefolk på Sandøya kort avstand fra Breviksbrua bare fem-seks timer etter at hun ble observert av et overvåkningskamera på vei over brua sammen med den siktede politimannen. Foto: Privat.
FUNNET DØD: Linn Madelen Bråthen ble funnet død i sjøen av hyttefolk på Sandøya kort avstand fra Breviksbrua bare fem-seks timer etter at hun ble observert av et overvåkningskamera på vei over brua sammen med den siktede politimannen. Foto: Privat. Vis mer

Politimannen, som er en mangeårig venn av den 33 år gamle kvinnen, ble først siktet for falsk forklaring.

Så ble siktelsen utvidet til forsettlig drap fordi politiet mener at han dyttet eller kastet henne utfor Brevikbrua over Frierfjorden mellom Porsgrunn og Bamble kommuner mellom klokka 03.40 og 04.00 natt til søndag 3. august.

Samme fredag kveld hadde de to vært sammen  på fest hjemme hos Linn og kjæresten på Stathelle. Linns bror var fjerde festdeltaker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling