Drapssiktet politimann løslatt fra varetekt i dag

Fortsatt siktet etter at Linn Madelen Bråthen (33) døde fra Breviksbrua.

 REKONSTRUKSJON I GÅR KVELD:  Den siktede og nå løslatte politimannen var med på en rekonstruksjonen på Breviksbrua torsdag kveld. FOTO: PER FLÅTHE/DAGBLADET.
REKONSTRUKSJON I GÅR KVELD: Den siktede og nå løslatte politimannen var med på en rekonstruksjonen på Breviksbrua torsdag kveld. FOTO: PER FLÅTHE/DAGBLADET.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politimannen som er siktet for drap i Brevik, ble løslatt fra varetektsfengsel i ettermiddag, opplyser hans forsvarer, advokat Arne Lie, til NRK.

Varetektsperioden på fire uker utløp i dag, og politiet har ikke funnet grunnlag for å kreve forlenget fengsling av hensyn til verken bevisforspillelse eller påvirkning av vitner.

Han er fortsatt siktet for forsettlig drap på 33 år gamle Linn Madelen Bråthen, som falt fra Breviksbrua natt til 3. august.

Politimannen, som først var siktet for falsk forklaring, hevder at er uskyldig og at han bare var vitne til hendelsen som førte til at 33-åringen døde.

I går kveld var politimannen med på en rekonstruksjon på Breviksbrua, der politiet mener han dyttet Linn Madelen Bråten utfor.

Tidligere i dag har mannens forsvarer, advokat Arne Lie, sagt til Dagbladet at hans klient er forberedt på negative reaksjoner når han kommer tilbake i lokalmiljøet allerede.