Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet skal ha snakket om varulver

Mannen som er siktet for drapet på Galina Sandeva i Oslo, skal ifølge en nær venn ha snakket om å bli en varulv.

DREPT I BILEN: Galina Sandeva (28) ble funnet drept i sin egen bil, en bulgarsk registrert Ford Fiesta, på Bispekaia rett før jul. Dette bildet er omkring ett år gammelt, og er ikke fra den samme bilen som hun ble funnet drept i. Foto: Privat
DREPT I BILEN: Galina Sandeva (28) ble funnet drept i sin egen bil, en bulgarsk registrert Ford Fiesta, på Bispekaia rett før jul. Dette bildet er omkring ett år gammelt, og er ikke fra den samme bilen som hun ble funnet drept i. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vennen bodde sammen med den drapssiktede 24-åringen i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo. Til politiet har vennen forklart at siktede gjentatte ganger var ute på nattetid, uten mål og mening, skriver VG.

I samtaler med vennen skal siktede ha snakket om ting som gjorde medboeren bekymret for 24-åringens psykiske helse. I avhør har vennen ifølge VG forklart seg om en samtale hvor siktede snakket om å ta liv for å bli en varulv. Samtalen skal ha funnet sted i fjor høst, før drapet 16. desember.

«Du må drepe noen for å bli en varulv», skal 24-åringen ha sagt. Politiet forsøker nå å finne ut av i hvilken kontekst mannen sa dette.

Fredag ble det kjent at politiet har bedt sakkyndige om å undersøke tilregneligheten til 24-åringen.

Galina Sandeva (28) fra Bulgaria ble funnet drept i bilen sin på Bispekaia i Bjørvika i Oslo 17. desember i fjor. Hun tilhørte prostitusjonsmiljøet i byen.

Mannen som er siktet, har i avhør innrømmet at han drepte kvinnen, men han nekter straffskyld.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media