Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet slapp glattcelle - meldte seg for politiet

En 32 år gammel mann som har vært etterlyst i forbindelse med drapet på Kjell Anders Hoverud, meldte seg fredag for politiet i Sandefjord sammen med sin forsvarer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble deretter fremstilt i Sandefjord tingrett og fengslet i fire uker under full isolasjon, siktet for drapet på 26 år gamle Hoverud.

Mannen er den fjerde, og så langt siste, som er pågrepet etter funnet av drapsofferet i et grustak i Kodal i Vestfold forrige fredag. Ifølge siktelsen skal Hoverud ha blitt skutt 16. august i år, men liket ble først funnet for en uke siden.

I alt fire personer er siktet for overlagt drap. Mens de tre første raskt ble pågrepet av politiet, holdt 32-åringen seg skjult for å vurdere situasjonen. Etter forhandlinger med politiet, blant annet om at han skulle slippe å sitte på glattcelle, meldte 32-åringen seg i Sandefjord tinghus sammen med sin advokat Jonny Sveen fredag ettermiddag.

- Vi greide å skaffe en ledig fengselscelle for mannen, sier politiadvokat Rina Stokke Charalampaki ved Vestfold politidistrikt til NTB.

Etter den umiddelbare pågripelsen ble det avholdt et fengslingsmøte der politiet ba om fire ukers varetekt med full isolasjon og restriksjoner. På vegne av sin klient motsatte Jonny Sveen seg fengslingen.

Politiets etterforskning i saken er ikke avsluttet. Fremdeles er drapsvåpenet ikke funnet, og politiadvokaten vil ikke utelukke at flere kan bli pågrepet i saken. (®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media