Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet Somalier fengsles i dag

Politiet ber om fire uker varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil be om fire ukers varetekt for den 30 år gamle somalieren som er siktet for å ha drept sin høygravide kone i Stavanger torsdag i forrige uke.

Mannen, som er siktet for forsettlig drap, fremstilles for varetektsfengsling i Stavanger tingrett mandag klokken 12.

- Vi vil be om fire ukers varetekt, hvorav to uker med brev- og besøkskontroll, opplyser politiadvokat Arvid Malde i Rogaland politidistrikt til NTB.

Den 21 år gamle kvinnen døde av en rekke knivstikk som mannen påførte henne i parets leilighet i Stavanger sentrum torsdag formiddag. Kvinnen var høygravid og hadde termin i januar. Barnet ble forløst og forsøkt reddet, men døde samtidig med sin mor få timer etter knivstikkingen.

30-åringen ble innlagt på Stavanger universitetssjukehus for å få behandling for knivstikk han påførte seg selv etter at han knivstakk kona, men han ble utskrevet lørdag.

Advokat Håkon Helle, som forsvarer den drapssiktede mannen, sier til NTB at hans klient erkjenner å ha knivstukket kona.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal motivet ha vært at han hørte stemmer som fortalte ham at hans kone var gravid med en annen mann.

- Det dreier seg om irrasjonelle tanker. Min klient kan ikke beskrive motivet mer enn at han hørte disse stemmene, sier Helle.

Fengslingskjennelsen er ventet i løpet av mandag ettermiddag.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media