Drapssiktet sønn (21) dømt for vold mot politiet

Hadde 100 mennesker på fest mens moren var hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Detaljene rundt drapet på en 56-årig kvinne som ble funnet i natt på Frogner i Oslo, er ennå uklare. Nå kommer det fram at den drapssiktede 21-årige sønnen har en forhistorie med anmeldelse og dom for henholdsvis ordensforstyrrelse og vold mot politiet, i tillegg til at han har fått tvangsbehandling for psykiske lidelser.

Fram til nå har 21-åringen bodd hjemme hos sin mor, sammen med søsteren, og han har jobbet som kontorassistent i morens revisorfirma.

Vill fest

Voldsdommen skriver seg fra 2003, da den den gang 17-årige sønnen holdt en fest hjemme som ifølge rettsdokumentene kom helt ut av kontroll; mens den nå drepte moren satt i overetasjen, hadde sønnen mellom 80 og 100 personer samlet i kjelleretasjen på 75 kvadratmeter.

Etter klager fra naboer kom politiet på døra, og kom i kontakt med sønnen, som skjelte ut en av tjenestemennene, ba ham dra til helvete og kalte ham «motherfucker».

Tjenestemannen, som prøvde å få 17-åringen fysisk med seg opp i 1. etasje, fikk seg et spark i leggen og flere slag sendt etter seg - uten at slagene traff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer