Drapssiktet Spector løslates

Juryen ga opp å komme til enighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den drapssiktede musikkprodusenten Phil Spector (67) løslates, melder Los Angeles Times.  Det skjer etter at juryen ikke klarte å bli enige om en kjennelse i skyldspørsmålet.

Spector er tiltalt for å ha drept skuespilleren Lara Clarkson, som ble funnet skutt i hans hjem i 3. februar 2003. Clarkson ble skutt i ansiktet fra kloss hold.

18. september erklærte juryen at situasjonen var helt fastlåst, og at de ikke klarte å bli enige. Dommer Larry Fidler nekter imidlertid å la dem slippe så lett, og beordret dem straks til å prøve på nytt.

Fortsatt ikke enighet

I går morges informerte juryen igjen dommeren om at de ikke kom til å bli enige. De hadde da sittet sammen i 43 timer. Dommeren erklærte dermed rettssaken som avsluttet uten dom, og Spector slipper ut etter å ha betalt kausjonen på 1 million dollar.

- Vi vil prøve saken mot Spector for retten igjen, sier Sandi Gibbon, talskvinne for statsadvokaten i Los Angelses. Hun legger til at de er svært skuffet over utfallet.

- Selvdrap

Forsvaret har hele tiden argumentert for at Clarkson drepte seg selv ved et uhell. De mener hun var svært full og dessuten deprimert over den skrantende skuespiller karrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer