Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapssiktet var voldstiltalt

Den 25 år gamle kvinnen som fredag ble knivdrept i sin leilighet på Rødtvedt i Oslo, hadde tidligere anmeldt ektemannen (23) for vold. 23-åringen er nå siktet for å ha drept henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I sommer skal kvinnen ha følt seg så utrygg at hun fikk tildelt voldsalarm, men i høst skal de to igjen ha funnet sammen.

- Mannen var blitt tiltalt for mishandlingen av kona da de begge oppsøkte meg i slutten av oktober. Hun ville ha hjelp til å trekke anmeldelsen, men saken hadde gått for langt, sier 23-åringens advokat, Carl Konow Rieber-Mohn til VG.

Advokaten sier han fikk inntrykk av at de to var glade i hverandre igjen, og at de ønsket å slå en strek over det som hadde hendt.

Framstilles mandag

23-åringen ble avhørt av politiet lørdag, og avhørene fortsetter søndag, opplyser vaktsjef Johan Gundersen i Oslo politidistrikt til NTB. Mandag framstilles 23-åringen for varetektsfengsling.

Det var fredag kveld ved 19.30-tiden at politiet fikk tips fra legevakta om knivstikkingen. Før kvinnen segnet om, hadde hun klart å ta seg ut av leiligheten og over gangen til en nabo. Naboen ringte legevakta som igjen varslet politiet. Da politiet kom til åstedet ble 23-åringen umiddelbart pågrepet. Kvinnen døde på vei til sykehuset.

Tre barn

Den drepte kvinnen etterlater seg tre småbarn. Det yngste barnet er bare ett år gammelt, melder TV2. De andre er tre og sju år gamle.

Paret, som kommer fra ei øy i Karibia, skal ifølge mannens advokat ha hatt et turbulent forhold. Den 23 år gamle mannen kom til Norge for tre år siden. Han giftet seg da med kvinnen, som fra før av hadde to små barn og som hadde bodd i Norge i mange år. I fjor fikk paret et barn sammen.

Ingen av de tre barna var til stede i leiligheten da drapet skjedde. Barna blir ifølge advokaten tatt vare på av parets venner.

(NTB)

Hele Norges coronakart