Drapssiktets mor avslørt på video

13 år gamle Tristyn Bailey ble drept med over hundre knivstikk. Nå er moren til den drapssiktede 14-åringen også siktet.

DØDE: 13 år gamle Tristyn Bailey ble funnet drept etter å ha blitt knivstukket over hundre ganger. Foto: Privat / St. Johns sheriff
DØDE: 13 år gamle Tristyn Bailey ble funnet drept etter å ha blitt knivstukket over hundre ganger. Foto: Privat / St. Johns sheriff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En søndag i mai ble 13 år gamle Tristyn Bailey funnet død i et skogholt ved enden av en blindvei i St. Johns i Florida i USA.

En 14 år gammel medelev av Bailey er siktet for drapet. Han nekter straffskyld.

Baily ble funnet med minst 114 stikksår, som politiet mener at 14-åringen har påført henne. Liket ble funnen under en kilometer fra huset til den drapssiktede gutten.

14-åringen er eneste mistenkte i drapet, men nå har mora hans også blitt pågrepet og siktet. Hun er siktet for å ødelegge beviser, skriver politiet i en pressemelding.

Ifølge rettsdokumenter som First Coast News har fått tilgang til, så er det familiens egne overvåkningskameraer som avslørte mora.

Buksevasking

I huset hvor de to bodde var det installert overvåkningskameraer, og et av disse skal ha fanget opp at moren gikk inn på rommet til sønnen, hentet en blå olabukse og tok den med inn på badet. Der skal man kunne se moren skrubbe buksene i vasken.

Etter en stund skal hun så ha tatt med buksa tilbake på rommet til sønnen. Hun er dermed siktet for å ha ødelagt beviser ved å vaske buksa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer