Drapstigeren ble tirret

Ofrene som ble angrepet i julen forsøkte å få Tatianas oppmerksomhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet tror tigeren som angrep og drepte en 17 år gammel gutt i dyrehagen i San Francisco i julen, ble tirret forut for angrepet, skriver nyhetsbyrået AP.

En av guttene som overlevde angrepet skal ha fortalt faren til gutten som ble drept at de hadde stått foran tigerinnhegningen og ropt og vinket til tigeren i et forsøk på å få oppmerksomheten dens, skriver San Francisco Chronicle.

17 år gamle Carlos Sousa ble drept da en 160 kilo tung sibirsk tiger klatret eller hoppet over en nesten fire meter høy mur.

De to brødrene Brothers Paul Dhaliwal (19) og Kulbir Dhaliwal (23) ble også angrepet, men kom fra det med livet i behold.

- Tigeren kan ha blitt pirret av dets kommende ofre. Politiet tror denne faktoren bidro til at tigeren rømte fra innhegningen og angrep, skriver politiinspektør Valerie Matthews i etterforskningsdokumentene.

Alle de tre guttene hadde også røyket marihuana og drukket.

Eksperter sier likevel at ertingen tigeren ble ustatt for bare er småplukk i forhold til det dyr i zoologiske hager opplever regelmessig. I et studie på området hevdes det at så mange som en av fire besøkende erter dyrene på en eller annen måte. De store rovdyrene, som tigrene, er mest utsatt, skriver AP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer