DRAPSSAK:Nilofer Naseri ble drept på Melhus i september i fjor. Ektemannen er tiltalt for drapet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
DRAPSSAK:Nilofer Naseri ble drept på Melhus i september i fjor. Ektemannen er tiltalt for drapet. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Drapstiltalt angrepet i Sør-Trøndelag tingrett

Politiet har kontroll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):En mann (28) som står tiltalt for å ha drept sin kone, ble i ettermiddag angrepet i Sør-Trøndelag tingrett i Trondheim.

28-åringen ble angrepet av en mannlig tilhører.

- Han kom seg bort til tiltalte og tok i ham på en eller annen måte, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Personen som angrep, en mann i starten av 20-åra ble pågrepet av politiet. Den drapstiltalte 28-åringen måtte ha legetilsyn etter angrepet.

«Han hadde merker på halsen, tydelig smertepåvirket og blødde», skriver 28-åringens forsvarer, Øyvind Bergøy Pedersen, i en SMS til Dagbladet.

Har erkjent straffskyld
I september i fjor ble Nilofer Naseri (27) drept på Melhus i Sør-Trøndelag. Ektemannen er tiltalt for drapet og har erkjent straffskyld for forsettlig drap.

28-åringen er tiltalt for forsettlig drap og for å ha drapstruet kona flere ganger. De to er opprinnelig fra Afghanistan og hadde en sønn sammen, men bodde ikke sammen da drapet skjedde.

- Slik politiet forstår det ønsket hun skilsmisse. Hun har tidligere vært i kontakt med politiet ettersom hun har følt seg truet, og hadde fått voldsalarm, sa Marit Fostervold ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet etter drapet.