Drapstiltalt erkjente all skyld

Drapstiltalte Ingo Ødegård (27) ba familien til drapsofferet om unnskyldning etter drapet på utestedet Rubber Chicken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet i Oslo sentrum natt til 31. mars i fjor skjedde under en fest for skatere i lokalet. Den tiltalte 27-åringen kom inn i lokalet og det oppsto en slåsskamp. Christopher Webjørnsen (25) ble rammet av en lommekniv i brystet, som stakk hull i hjertet. Han rakk å ta seg til legevakten i en drosje, men øde senere å sykehuset av skaden.

- Han har fullt ut tilstått at han drepte den personen som senere døde, og er veldig lei seg og angrer mye på det som skjedde. Han mener selv han var provosert og sint i øyeblikket, men de nærmere omstendigheter vil han redegjøre for i retten, sier 27-åringens forsvarer, Harald Stabell, til NRK.

I Oslo tingrett startet den tiltalte sin forklaring med å henvende seg direkte til offerets familie og be om unnskyldning.

- Jeg er veldig lei meg for hva jeg har gjort. Det er vanskelig å leve med for meg. Jeg tenker på det som har skjedd hver dag. Jeg vet selv hvordan det er å miste noen å være glad i, sa drapsmannen ifølge VG Nett.

(NTB)

-UPROVOSERT: Det mener statsadvokaten om drapet på 27 år gamle Christiopher Webjørnsen på utestedet Rubber Chicken i Oslo sentrum natt til 31. mars i fjor. - Det var formildende omstendigheter, mener drapstiltaltes forsvarer Harald Stabell. Foto: Scanpix.
-UPROVOSERT: Det mener statsadvokaten om drapet på 27 år gamle Christiopher Webjørnsen på utestedet Rubber Chicken i Oslo sentrum natt til 31. mars i fjor. - Det var formildende omstendigheter, mener drapstiltaltes forsvarer Harald Stabell. Foto: Scanpix. Vis mer