Arboga-drapene

Drapstiltalt kvinne (42) knyttes til sex-annonse i Arboga-drapene

Nye avsløringer i Sveriges mest omtalte drapssak de siste årene.

DRAP: En 42 år gammel kvinne er tiltalt for drap på faren og ektemann, samt drapsforøk på mora. I tillegg er hun tiltalt for flere tilfeller av bedrageri. Drapet skjedde i dette huset. Foto: TT / NTB scanpix
DRAP: En 42 år gammel kvinne er tiltalt for drap på faren og ektemann, samt drapsforøk på mora. I tillegg er hun tiltalt for flere tilfeller av bedrageri. Drapet skjedde i dette huset. Foto: TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 42 år gamle kvinnen i Arboga-saken ble mars i år tiltalt for drap på ektemannen og faren, samt drapsforsøk på mora.

Hennes da 18 år gamle kjæreste er også siktet for drap og drapsforsøk på mora og faren til kvinnen. 18-åringen har erkjent forholdene. Paret ble pågrepet i Trondheim i slutten av august i fjor.

Rettssaken mot de to tiltalte startet mandag 8. mai, og nye rettsdager venter også neste uke.

Nytt alibi?

Svenske TV 4 har fått tilgang til dokumenter i saken som kan gi svar på hva 42-åringen gjorde kvelden da faren hennes ble drept med kniv 3. august 2016.

Kvinnen har tidligere forklart at hun solgte sex på en bensinstasjon den kvelden, men påtalemyndighetene har tidligere avvist alibiet hennes. Kvinnen har tidligere navngitt en hallik i avhør, men vedkommende satt i fengsel og hadde ikke permisjon på tidspunktet.

Kvinnens advokat, Amanda Hikes, har tidligere uttalt til Expressen at hennes klient mener hun er uskyldig i alle punker i tiltalen.

- Hun synes det er fint å komme i gang med rettssaken og at man kan se slutten av dette, sa Hikes til Expressen andre rettsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer