- Drapstruet på julebordet

7. desember var tobarnsmoren på julebord med kolleger og venner. Det piper i mobiltelefonen. Hun åpner tekstmeldingen. Der står det: «Du skal snart dø».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette forteller bilbombeofferets familie. Den 35 år gamle kvinnen ble livredd og viste meldingen til kollegene.

Torsdag ble hun alvorlig skadd i ei bilbombe i Drammen. I attentatet fikk hun store brannskader og ligger i respirator ved Buskerud sentralsykehus.

Fortvilet familie

Kvinnens familie velger nå å fortelle hvilket helvete den tidligere fotomodellen skal ha levd under de siste fem åra. Familien er sikre på at det er den siktede eksmannen som sto bak SMS-trusselen.

- Jeg trodde ikke det var den måten han kom til å ta henne på, forteller en av de nærmeste til Dagbladet mens tårene viser seg i øyekroken.

Familien forteller oppgitt om kampen 35-åringen har kjempet mot offentlige myndigheter. Rettsvesenet har ikke trodd på hennes historie om et liv med trusler.

- Vi har bare ventet på at noe skulle skje, fordi det har vært for stille i det siste. Nå er jeg bare sinna. Ikke så mye på eksmannen, men på det offentlige som lot det skje, sier det andre familiemedlemmet Dagbladet snakket med i går.

Frykter for hevn

- Han kan finne på hva som helst. Og en dag slipper han ut. Og vi er redde for hva som kommer til å skje da. Slike typer blir man aldri kvitt, sier den nærmeste omgangskretsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer