Drapstruet på SMS

Den 36 år gamle kvinnen fikk drapstrusler i tiden før bilbomben i Drammen i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den 36 år gamle eks-kona til den bombetiltalte mannen i Drammen fikk jevnlige tekstmeldinger med drapstrusler på mobiltelefonen etter det definitive bruddet mellom dem høsten 2002. I Drammen tingrett fortsatte kvinnen torsdag sin forklaring om det turbulente forholdet hun hadde til den drapstiltalte 41-åringen. På flere områder kom hun med motsatte påstander av det den tiltalte selv har forklart til retten. Etter det siste bruddet skal hun ha fått en rekke tekstmeldinger fra eks-mannen med direkte drapstrusler.

- «Du skal dø snart» eller noe sånt. Jeg husker ikke eksakt hva som sto - jeg fikk så mange av dem, fortalte kvinnen.

Ved to anledninger viste hun disse tekstmeldingene til andre. De reagerte med bestyrtelse på meldingene og tok dem langt mer alvorlig enn kvinnen selv som var vant til å få slike beskjeder. Hun fortalte retten at hun var kommet til et punkt der hun ikke kunne tenke på den mulige trusselen som hang over henne.

- Tar han meg så tar han meg, jeg kunne ikke gå rundt å være redd hver eneste dag. Jeg gjorde meg tøffere enn det jeg var. Jeg har jo ansvaret for to barn, sa kvinnen og brast i gråt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer