Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapstrusler mot kyr på Sunnmøre

Anonym nabo misliker gjødsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bonde Asgeir Flydal på Emblem har mottatt et anonymt brev der avsenderen som truer med å drepe kveget hans. Det skriver Sunnmørsposten. Årsaken til truslene er antageligvis at melkebonden tidligere ei uka spredte møkk på jordene sine, slik han alltid har gjort.

«Vi på Emblem ser oss nå ganske lei denne jævla dritlukta. Vi kan risikere å ødelegge det fine miljøet og rykte vi har her i nabolaget. Om du ikke tar dette alvorlig kan du risikere å miste de kjære kuene dine en etter en», står det i brevet. Under teksten er det et bilde som viser et kikkertsikte med en ku i midten.

Flydal håper det hele er guttestreker, men like ikke situasjonen.

- Jeg prøver å se humoristisk på det. Likevel gnager usikkerheten. Jeg hadde satt pris på om vedkommende hadde klaget direkte til meg. Da er det liksom ingen grense for hvor mye dritt en kan ta i mot uten at en fester seg noe særlig ved ordbruken, sier han til Sunnmørsposten.

Nå har han anmeldt truslene til politiet.

- Et anonymt brev... Det blir litt mer alvorlig da, sier Flydal.

De 30 kyrne på båsen er fortsatt lykkelig uvitende om den anonyme trusselen utenfra.

- De er litt urolige i dag, men det nok bare fordi de venter på maten, sier Flydal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling