Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapstrusler mot pedofili-jegerne

Anmeldelser og trusler om vold og drap har ført til at Preda-senteret i Ologapo City måtte innføre ekstra sikkerhetstiltak for å beskytte seg og de 45 sexmisbrukte barna i senteret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Selvfølgelig har ingen av anmeldelsene mot oss ført fram, men at noen forsøker å kjøpe seg fri gjennom å prøve å få oss satt fast, viser at enkelte ikke skyr noen midler for å sverte oss, sier pastor Shay Cullen.

- Det viser også at det ikke bare er snuskete bakgatehalliker som misliker oss. Slike går ikke til politiet med anmeldelser.

- Det er ressurssterke personer som kommer med anmeldelser. Vi vet at enkelte av barna som har kommet til oss, er misbrukt av det man vil kalle prominente personer fra både Filippinene og fra utlandet.
- Hovedtyngden av dem som er hos oss, er likevel barn som har jobbet på barene hvor de blir plukket opp av pedofile gjennom barnas halliker, såkalte «pom pom boys».

Mange av barna som har tilhold på senteret, har jobbet på barene siden12- 13-årsalderen. Her forsøker man å bygge opp selvtilliten ved å gi dem skolegang, terapi og beskyttelse mot tidligere halliker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media