Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapstrussel mot BBC-sjef

London-politiet etterforsker en drapstrussel mot sjefen for BBCs nyhetsavdeling Tony Hall. En mann som hevder han representerer en serbisk dødsskvadron står bak trusselen, ifølge avisen Mirror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet tar trusselen meget alvorlig, etter at BBCs kjente TV-reporter Jill Dando ble skutt og drept utenfor sitt hjem i London mandag. Tony Hall er neste på lista, skal den anonyme innringeren ha sagt.

Politiet vil ikke kommentere rykter om at en serbisk gruppe skal ha påtatt seg skylden for drapet på Dando.

Tony Hall, sjefen for BBC News, har flyttet hjemmefra, og han og familien er gått i dekning. De står nå under politibeskyttelse 24 timer i døgnet, ifølge Mirror.

Innringeren sa ifølge The Guardian at drapet på Dando var en hevn for NATOs angrep på den serbiske TV-bygningen i Beograd i forrige uke.

Det har tidligere vært framsatt teorier om at Dando kan ha blitt drept som følge av sitt arbeid med TV-serien Crimewatch, som rekonstruerer uløste kriminalsaker og oppfordrer publikum til å komme med tips.

(NTB-Reuters)