Drapsvåpen dukket opp i svensk musikkvideo

Adriana (12) luftet hunden og ble skutt.

LUFTET HUNDEN: Drapet på12 år gamle Adriana for snart ett år siden har skapt avsky i Sverige. Foto: Familien / TV3 Efterlyst.
LUFTET HUNDEN: Drapet på12 år gamle Adriana for snart ett år siden har skapt avsky i Sverige. Foto: Familien / TV3 Efterlyst. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En mann poserer i en svensk musikkvideo med et skarpladd våpen. Seinere skal våpenet angivelig ha blitt brukt i skytingen der 12 år gamle Adriana ble drept da hun luftet hunden en morgen for snart ett år siden

Rapvideoen viser at mannen først poserer med våpenet, deretter skyter han rett ut av vinduet fra en bil som kjører i stor fart gjennom et tettbygd område.

Nå blir tre menn i bilen tiltalt for brudd på våpenloven, og aktor hevder at et av våpnene senere ble brukt i Botkyrka i utkanten av Stockholm, der en 12 år gammel jente ble truffet og døde.

Torsdag tok aktor Anna Svedin ut tiltale med kobling til drapet. Tre menn i 20-årene, hjemmehørende i Vårby og Västerås, er siktet for grove brudd på våpenloven mellom 30. juli og 1. august i fjor.

Aktor mener de hadde minst fire skarpladde våpen og som bevis framlegges materiale fra innspillingen av den omtalte videoen.

På feil sted

Drapet på 12-åringen har vakt harme og avsky. Tidlig om morgenen 2. august i fjor kom hun i veien for en konflikt mellom rivaliserende kriminelle nettverk sør for Stockholm. Et stort antall skudd ble avfyrt fra en bil som passerte et spisested i Botkyrka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer